DENİZLİ / PAMUKKALE - Tekkeköy Ortaokulu

Tekkeköy Ortaokulu

Tekke Mah. 111 sk. No4 İç kapı No1 Pamukkale / Denizli
Vizyon
Okulumuz öğrencilerini; öğrenmeyi öğrenen, bilgi üreten, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojiyi kullanan, içinde yaşadığı toplumun milli ve evrensel kültür değerlerine sahip bireyler olmasını; Kurumumuz çalışanlarının öğrenmeyi öğreten, çağın gerektirdiği teknolojileri, eğitim öğretim yöntem ve tekniklerini kullanan, hizmet verdiklerine saygılı, hoşgörülü, rehber insanlar olmalarını: Kurumumuz, bulunduğu çevrede lider, güvenilir, sağlıklı, demokrasi kültürü yerleşmiş çağın gerektirdiği teknolojilerle donatılmış, bilgi üreten çevresine yol gösteren bir değerler topluluğudur.
Misyon
Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma,görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, milli ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını; kendilerine ailelerine,topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi ailesi ve çevresi ile barışık başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Sabah 8:40 Akşam 15:00
Şehir merkezinden Belediye otobüsleri ve minibüslerle okulumuza ulaşılabilir.
Tekkeköy yaklaşık olarak 200 yıl önce kurulduğu tahmin edilmektedir.
Dart Branşı AVrupa ve Türkiye Dereceleri
ÇEVRE ELÇİLERİ ‘STEM’LE BULUŞUYOR