DENİZLİ / PAMUKKALE - Tekkeköy Ortaokulu

Korofest Denizli 3 yaşında!!!

Başvuruların 5-28 Nisan arasında olacağı festivalimiz bu yıl 5 gün sürecek.

Festivalin ilk iki gününde “Koro Şefliği ve Eğitimi Çalıştayı” için Çanakkale 18 Mart Üniversitesi öğretim üyelerinden değerli akademisyenlerimiz, koro şefi Sayın Prof. Dr. Emel Funda Türkmen ve

Sayın Dr. Mete Gökçe bizlerle olacaktır.(Çalıştay, koro şeflerine yönelik gönüllülük esasına göre yapılacak olup,katılmak isteyen şeflerimiz o günlerde görevli izinli sayılacaktır.Katılım için başvurular ayrıca duyurulacaktır.)

5-6 ve 7 Haziran'da ise korolar performanslarını sergileyecek ve 7 Haziran akşamında ödül töreni yapılacaktır.

Bu yıl değerlendirme kurulumuzda ;

Dr. Öğretim Üyesi Aykut Önder Sarıçiftçi

Öğr. Gör. Birol Işıkdemir

Öğr. Gör. Zuhal Feray Şenkibar

Müzik Öğr. Sevgi Utma

Yer almaktadır.

Mrt

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Proje dersi kapsamında, Denizli ilinde seçilen iki okula floor curling seti kazandırdı. Okullarda öğrencilerin spora olan ilgisini artırmak ve farklı spor dallarında gelişmelerini teşvik etmek adına yürüttükleri bu proje kapsamında, seçtikleri okullardan bir tanesi Tekkeköy Ortaokulu oldu. Spor Yöneticiliği öğrencileri okulumuza gelerek hem Flor-Curling setlerini teslim ettiler hem de tanıtımını yaptılar.
Okulumuz öğrencilerini farklı spor dallarına teşvik ederek, onlara gelecekteki hayatları için bu müthiş fırsatı sunan Pamukkale Üniversitesi Spor Yöneticiliği öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

YENİ E TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLIYOR

Dahil olduğumuz " HAPPY CHILDREN FEST adlı e twinning projesşnde   yer almanın öğrencilerimize ve bize çok şeyler kazandıracağını umuyoruz. Projelerimizde web 2.0 araçlarını kullanarak etkinliklerimizi diğer ortaklarızla paylaşmayı hedefliyoruz. Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Adile GÖKÇE projeyi yürüteceklerdir. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Kas

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Türkçe Öğretmenimiz Elvan KIZILOĞLU liderliğinde, okulumuzda uygulanmaktadır.

Kas

Denizli İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emre Çalışkan okulumuzu ziyaret etti.

Vefatının 85. yılında Ulu Önder Atatürk'ü saygıyla andık

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılını tüm öğrenci, veli ve davetlilerimizle birlikte büyük bir coşkuyla kutladık.

Eyl

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır.

ETWİNNİNG PROJE ORTAĞIMIZI ZİYARET

Etwinning Proje kurucusu, aynı zamanda proje ortağımız Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulunu ziyaret ettik. Proje yürütücüsü öğretmenlerimiz  Adile GÖKÇE, Hafize ÖZTÜRK ve öğrencilerimiz Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu proje yürütücüleri İngilizce öğretmeni Huriye ÇELİK, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Safiye HÖL ve öğrencilerle tanışıp proje hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Misafirperverlikleri için Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde Trabzon'da gerçekleşen Dart branşı Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'nda sporcularımız;

Yıldız Kız Türkiye Şampiyonu 1.

Yıldız Erkek Türkiye 2.

Olmuşlardır... Bizi gururlandıran sporcularımızı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Murat BARUT'u tebrik ederiz.

Haz

DİSCOVER MY REGİON adlı E-Twinning projesinin ortağı olduk.

Haz

Tekkeköy Ortaokulunca koordine edilen KOROFEST DENİZLİ oturumlarına ait bilgilerin yer aldığı çizelge için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Her koronun sahneye çıkacağı saat bilgileri ve söyleyecekleri şarkı bilgileri ekte yer almaktadır.

May

2023 yılı KOROFEST DENİZLİ'ye katılacak koro ve koro şeflerinin tanıtımı için hazırlanan dergimiz yayınlandı.

Korofest Denizli dergisi bir e-dergi olup, bazı tarayıcı ve telefonlarda verimli çalışmayabilir. Eğer görüntü en-boy oranı ekranınıza uymadıysa, aşağıdaki linki tıklayarak daha verimli bir görüntü elde edebilirsiniz. Telefonlarda, linke tıkladıktan sonra dergiyi tam ekran görüntülemeniz ve ekranı yan olacak şekilde döndürmeniz, dergiyi daha verimli incelemenizi sağlayacaktır.

Bilgisayar üzerinden bağlanan kullanıcılarımız bir sorun yaşamayacaktır.

Link: https://online.fliphtml5.com/cjbbu/cazh/

Haz

Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde okulumuz koordinatörlüğünde gerçekleştirilen KOROFEST DENİZLİ Okul Koroları Festivaline 20 koro katıldı. Sabah açılış programı ile başlayan festival 3 oturumda devam etti. Okul Koroları Festivali'ne 20 ayrı koro kapsamında toplamda 800 korist katıldı. Gün boyu süren KOROFEST DENİZLİ etkinliğini yaklaşık 2.500 kişi takip etti.